HOTSTONE MASSAGE

Een hotstonemassage is een massage met warme stenen, de stenen komen uit een verwarmd waterbad van ongeveer 45ºC. De stenen die worden gebruikt zijn basaltstenen. Basalt is een hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid, de stenen houden daardoor de warmte goed vast. De stenen die in onze praktijk worden gebruikt komen uit de zee rond Hawaii. Eb en vloed hebben ervoor gezorgd dat de stenen glad en rond zijn geworden.

Massage Papillot Zeddam

Hoe ziet een hotstonemassage eruit?

Eerst worden een aantal stenen op een deel van het lichaam gelegd. Dit geeft een aangename warmte en ontspanning. Door de stenen op specifieke plaatsen te leggen kan het warmte-effect ook doelgericht worden toegepast, bijvoorbeeld op koude plekken of plekken waar u last van heeft. Vervolgens wordt u gemasseerd op een ander lichaamsdeel dan waar de stenen liggen met warme olie. Door de combinatie van warmte en massage kan men dieper in het spierweefsel komen wat de massage effectiever maakt. De hotstonemassage kan dus voor pure ontspanning zijn maar ook klachtgericht.

Wat is het effect van een hotstonemassage?

Een hotstonemassage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert de afvalstoffen af en brengt het lichaam meer in balans. Een hotstonemassage draagt bij aan:

  • ontspanning
  • stressvermindering
  • betere doorbloeding
  • ontspanning van stijve spieren

Duur van de massage

Een normale hotstonemassage duurt een uur maar kan natuurlijk verlengd worden.Uiteraard kan dit in overleg verlengd worden.

De kosten

Een hotstonemassage van een uur kost € 60,-.

Overige massages

Ook voor een sportmassage of massage voor chronische spierklachten kunt u bij ons terecht. U kunt ons bellen voor de mogelijkheden.

Tarieven

Klik hier om de verschillende behandelingen met de daarbij behorende prijzen te bekijken

Producten

Bij ons kun je de verkoopproducten kopen die wij in onze salon gebruiken

Contact

Klik hier om naar onze contactpagina te
gaan

Openingstijden:

Maandag:      gesloten
Dinsdag:         8.30 – 12.00 uur     13.15 – 17.30 uur
Woensdag:     8.30 – 12.00 uur     13.15 – 17.30 uur
Donderdag:    gesloten
Vrijdag:           8.30 – 12.00 uur     13.15 – 19.00 uur
Zaterdag        8.30 – 15.00 uur

Adres:

Kapsalon-Schoonheidssalon Papillot 
Vinkwijkseweg 1a 
7038 AV Zeddam
Tel: 0314 651 366