Microdermabrasie

Een microdermabrasie behandeling is een intensieve peeling van de bovenste huidlagen waardoor de celdeling wordt geactiveerd. Er worden kristallen op de huid gespoten en weer weggezogen. Dit zorgt ervoor dat een aantal lagen van de dode huidcellen worden weggepeeld. De huid wordt hierdoor mooier, gladder en zachter. Ook is merkbaar dat de oppervlakkige onregelmatigheden verbeteren. Direct na de behandeling merkt u dat de huid een stralender en gezondere teint heeft. Na een aantal microdermabrasie behandelingen in een reeks te doen, zal de conditie van de huid heel erg verbeteren.

Wanneer kiezen voor een microdermabrasie behandeling?

* Verbeteren van de elasticiteit van de huid (ouder wordende huid). 
* Fijne lijntjes zullen vervagen en diepe rimpels zullen minder diep worden. 
* Onzuivere huid. 
* Acne. 
* Acne littekens. 
* Hyperpigmentatie. 
* Pigmentvlekjes. 
* Ouderdomsvlekken. 
* Zonbeschadigde huid. 
* Intensieve reiniging voor elk huidtype.

Is microdermabrasie voor ieder huid?

Microdermabrasie kan veilig gebruikt worden op ieder huidtype en elke huidskleur. De methode is volledig veilig. De gecontroleerde stroom van kristallen pakt de oneffenheden in de oppervlakte van de huid effectief, maar op milde wijze aan. Er kan na de behandeling lichte roodheid optreden, maar dit trekt meestal binnen enkele uren weg. Microdermabrasie is geschikt voor verjonging van de oudere huid, maar ook voor behoud van de jonge huid.

Wat is het verschil met traditionele (chemische) peelings?
De kans op irritatie die kan leiden tot inflammatoire hyperpigmentatie is groter bij traditionele peelings, omdat de toepassing minder gecontroleerd is.

 

Maakt microdermabrasie de huid gevoeliger?

Microdermabrasie maakt de huid niet gevoeliger. We raden wel aan om tijdens een reeks behandelingen een hoge zonnefactor te gebruiken omdat de huid gevoeliger is voor de zon.

 

Wat is het verschil met peelings of scrub?

Een chemische peeling geschiedt op basis van chemische producten. Microdermabrasie is vrij van chemicaliën en zuren. De behandeling is eerder progressief dan agressief, de kans op irritatie is daarom te verwaarlozen. Daarom is deze gezichtsbehandeling goed te volgen zonder dat de gewone dagelijkse activiteiten onderbroken hoeven te worden.
Gezichtscrubs voor thuis maken slechts stukjes van de bovenste huidlaag los, maar er worden geen dode huidcellen verwijderd op de gecontroleerde en intensieve manier zoals microdermabrasie dat doet. Zij hebben ook geen stimulerend effect op microcirculatie en kunnen geen littekenweefsel wegnemen en zullen fijne lijntjes en rimpels niet verminderen.

Hoe vaak moet u komen?

Na de eerste microdermabrasie ervaart u meteen een frissere, stralendere en gezondere teint en de huidstructuur zal gladder worden. Voor de beste resultaten raden wij u aan een kuur van ongeveer 10 wekelijkse behandelingen. Afhankelijk van de huid, levensstijl en de leeftijd. Ook is het mogelijk een aantal behandelingen als opfrisser te doen.

 

Prijs € 80.00 per behandeling.
Voor de prijs van een complete kuur kunt u contact opnemen met de salon.

Tarieven

Klik hier om de verschillende behandelingen met de daarbij behorende prijzen te bekijken

Producten

Bij ons kun je de verkoopproducten kopen die wij in onze salon gebruiken

Contact

Klik hier om naar onze contactpagina te
gaan

Openingstijden:

Maandag:      gesloten
Dinsdag:         8.30 – 12.00 uur     13.15 – 17.30 uur
Woensdag:     8.30 – 12.00 uur     13.15 – 17.30 uur
Donderdag:    gesloten
Vrijdag:           8.30 – 12.00 uur     13.15 – 19.00 uur
Zaterdag        8.30 – 15.00 uur

Adres:

Kapsalon-Schoonheidssalon Papillot 
Vinkwijkseweg 1a 
7038 AV Zeddam
Tel: 0314 651 366